Tekststørrelse Pc: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

ITC Roadshow

Har du spørsmål om utdanningen eller om oljebransjen generelt?

Det er sommer og ITC Boreskolen skal igjen ut med ITC Roadshow. Denne gang vil vi snakke om vårt Fast Trak kurs på Kypros(Cypern) og Käringön som er de mest effektive bore kursene i Norge. Vi vil også snakke om hvordan det går i oljebransjen og hvilke fremtidsutsikter vi ser i bransjen.

Det er to år siden oljeprisen begynte å falle dramatisk. Siden juni 2014 har den falt fra 114 USD/fat til under 30 USD/fat i januar. Som en følge av oljeprisfallet og høyt fokus på å redusere kostnader har mange jobber forsvunnet i bransjen. 2015 var et meget tøft år for alle i bransjen og det vil fortsatt være tøft en stund til. Men det er mer positivitet i markedet og siden bunnen i januar har oljeprisen steget med over 40 %, og det kan se ut til at bunnen nå er nådd.

Aksjeinvestorer ønsker alltid å investere på bunn for å ta ut gevinst når markedet stiger. Det er det DU som ønsker deg inn i oljebransjen bør tenke. Det er nå tiden er inne for å investere i egen fremtid, og være klar for reise offshore når markedet snur!

Oljeestimat

Markedet i oljebransjen er vanskelig og det er mange faktorer som spiller inn for hvordan den kommer til å utvikle seg. I forbindelse med vårt Fast Track kurs på Kypros(Cypern) og Käringön vil vi reise rundt i Norge og Sverige for å snakke om hvordan vi tror bransjen vil utvikle seg og presentere hva andre mener. Vi vil sette opp en ny runde med The ITC Roadshow i løpet av høsten!

 

 

 

Top