Tekststørrelse Pc: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trondheim er en bra by!

I dag var det klart for en ny runde av The ITC Roadshow og denne gangen gikk turen til Midt-Norge og Trondheim. Min gamle studentby med MYE gode minner 🙂 For å komme oss tidsnok til Trondheim var vi nødt til å starte tidlig. Svein kjørte inn til Oslo og hadde få problemer med å finne ut hvor jeg bodde. Selv om GPS’en selvfølgelig ville sende han i helt feil rettning, det er vanskelig å stole helt og holdenet på den dingsen der, hehe.. Han stilte opp ti over åtte hos meg og kjørte SAAB 9-3 Cab’en ned i garasjen min før vi la på tur. Været i Oslo var meget bra og vi har nesten vært så bortkjemte i sommer at vi har glemt ut hva regn er. For jeg hadde ikke tenkt på det å ha med meg jakke eller paraply. Det kom jeg til å angre på…

Turen til Trondheim gikk som smurt og vi hadde vår første stopp i Lillehammer. Hvor vi fikk oss en kaffe og ladet bilen en smule, selv om det ikke var nødvendig. Og som vanlig når man lader bil må vi ta en SELFIE for å dokumentere ;D

 

2014-08-06 10.57.56

 

Etter en liten stopp gikk turen videre til Dombås, som var neste lademulighet på veien. Fordelen med å være mobil er at vi har full mulighet til å svare på alle henvendelser på veien og vi hadde full telefonkonferranse med en fremtidig elev på veien. Det fungerte strålende! Og i pauser er det besvaring av mailer og flere telefoner, det er gøy å være på veien. To timer etter stoppet i Lillehammeer og en liten feilkjøring, for jeg klarte det store å kjøre mot Oslo etter stoppen, hehe. Så var vi på Dombås og her fikk vi oss lunch, mens vi ventet på at bilen skulle lade. Det er rett og slett upåklagelig hvor bra det fungerer. Når vi satte oss i bilen igjen hadde vi nye 339 km på bilen og det var 200 km til Trondheim, så vi kom til å nå Trondheim med god margin.Da vi ankom Trondheim regnet det endel og lur som jeg var hadde jeg ikke med meg noe som kunne beskytte meg mot regnet, for det regner jo ikke lengre. Men tenker jeg meg om regnet det endel når jeg bodde i Trondheim. Her i byen hadde jeg funnet en parkeringsplass, som lå hele 75 m fra Egon Prinsen, som vi skulle spise på og 64 m fra hotellet vi skulle bo på. En kan ikke få det så mye mer samlet enn det 🙂 Det gjorde også at jeg ikke ble så fryktelig våt på den korte turen, hehe. Etter vi hadde parkert bilen gikk vi over til Egon Prinsen for å sjekke lokalene og de var supre for vår bruk. Så bar det rett over veien til hotellet og her hadde de utlån av paraplyer. Tusen takk, Olaf!! så da er det bare å gjette på hvilken hotel kjede vi bor på og rommet er kjempe stort, faktisk mindre enn min første hybel her i Trondheim.Nå hadde vi akkurat tid til å rigge oss opp på Egon før våre gjester ankom og det gikk veldig fint. Vi hadde et eget lite avlukke med lerret og prosjekter og plass til 14 stk. Vi hadde syv påmeldte her i Trondheim, men bare tre møtte opp. De som møtte opp var derimot veldig hyggelige og interesserte, så vi hadde en veldig fin kveld og det ble nok pizza på oss 🙂

Egon Trondheim

Når det er en sånn liten gruppe blir stemningen veldig god med engang og det er veldig greit å sitte og snakke sammen. Etter to gode timer med prat og pizzaspising var det hele over og vi fikk pakket sammen. Regningen ble betalt og vi måtte gå den lange veien rett over gata til hotellet. Fryktelig langt, hehe.

Så nå sitter jeg her på det bitte lille hotellrommet og skriver litt blogg og tenker at jeg må en liten tur ut å kikke på hva som har forandret seg siden sist jeg var i Trondheim. Og i morgen er det tur til Østersund og det blir spennende, så det er bare å fortsette å følge med på vår vei inn i det svenske land 🙂

Related posts

ITC Roadshow

Vi kommer til en by nær deg! Kom og ta en uformell prat om...

ITC Roadshow!

Vi har nå begynnt å kartlegge noen av byene. Vi har allerede mange påmeldte,...

Comments are currently closed.

Top