Tekststørrelse Pc: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vi kom frem til slutt :)

Det var en veldig lang dag i i går, men det gikk fint for det meste. Så lenge det er komfertabelt å kjøre hjelper det en masse. Som jeg nevnte i går ble vi stående LEEEENGE å lade bilen i Trondheim, og grunnen til det var enkelt og greit at vi var litt urutinerte…. Vi ga så og si fra oss den raske ladingen, men vi fikk den til slutt og da var det fart på sakene. Svein fikk også tid til å se på en meget strøken SAAB 9000, men den hadde en spesiell automatkasse. Noe som gjorde at den ikke var så attraktiv alikevel. Etter Svein hadde fått seg en liten prøvetur med SAAB’en hadde vi 265 km rekkevidde og det skulle være mer enn nok til å komme oss til Dombås. Detvar 200 km fra Trondheim til Dombås. Så da kunne vi enda legge ut på veien igjen etter en altfor lang pause… Men vi var i GANG 🙂Ulempen med å kjøre fra Trondheim og sørover langs E6 klokken halv fem på ettermiddagen var at vi var absolutt ikke de enseste som skulle den vein. Vi brukte nok rundt en halv time ekstra gjennom Tiller siden det var kø, og etter køen løste seg opp ble det litt køkjøring til Oppdal. Det gikk i et okay tempo, men det er litt frustrerende når en har så lang vei igjen…. Når vi begynnte å nærme oss Dovre begynnte det meste å bli bedre. Solen kikket frem og det var klar bane stort sett over hele Dovre. OG Dovre er litt av en vakker plass på sommeren 😀 Fra Dovre og ned til Dombås fikk vi ladet opp bilen litt på dynamoen slik at vi hadde en god reserve når vi satte bilen på lading igjen. Nå hadde vi ikke spist siden klokken ett og klokka var åtte på kvelden, så vi var relativt sultne. Svein fikk seg kjøttkaker og jeg fikk meg en fish and Chips, det smakte fortreffelig og grunnen var at vi var så slutne, hehe. Før vi gikk i bilen fikk vi kastet i oss en kaffe for å få opp koffein nivået slik at kjøreturen ned til Lillehammer skulle gå fint. 

Det som er litt kult på vei ned til Lillehammer fra Dombås er at en bruker uffattelig lite strøm siden det er mye nedoverbakke. Det var allikevel noen som var ute på skikkelig søndagstur og tok det hele helt med ro. Det bare danner farlige situasjoner, men det hele gikk fint nedover Gubrandsdalen. Vi rullet inn på Lillehammer for en ny litne lading klokken elleve og vi toppet opp bilen med litt strøm og oss selv med litt kaffe. Det trengtes for vi hadde vært på veien lenge, men nå hadde jeg bare en og en halv time igjen. Svein hadde noe lengre siden han skulle helt hjem til Nøtterøy. Det siste stykket gikk meget fort og vi fikk sett litt lyn og noen stjereskudd. Det er ikke så galt på en fredagskveld. Rett over klokken ett rullet vi inn i garasjen og fikk lastet over Svein sine ting i 9-3 Cabben hans. Da hadde han bare en liten kjøre tur hjem på 1 1/2t.

 Fikk melding av han i dag at han var i seng klokken halv fire. Jeg klarte å komme meg i seng noe tidligere, men var ganske så utslitt etter 16 timer på veien. Det som er utrolig er at det nå er mulig selv om det ikke er Superchargere overalt å kjøre over 800 km på en dag med en elektrisk bil 😀 Det må jeg si! Vi har nå fått dekket en stor del av Sverige og litt i Norge og det har vært en kjempe tur så langt. Til onsdag skal vi til Tromsø, men denne gangen tar vi fly. Det blir noe langt å kjøre 😉 Så møt oss gjerne i Tromsø om dere er i området! Beklager at det ikke er noen bilder i dette eller gårsdagens innlegg, men jeg får ikke lagt dem ut…

 

Related posts

ITC Roadshow

Vi kommer til en by nær deg! Kom og ta en uformell prat om...

ITC Roadshow!

Vi har nå begynnt å kartlegge noen av byene. Vi har allerede mange påmeldte,...

Comments are currently closed.

Top