Tekststørrelse Pc: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

VG2 Brønnteknikk

2015 har vært et vanskelig år for alle som er i oljebransjen og den enorme veksten de siste årene har stoppet opp og det har ført til en tilbakegang i bransjen. Opp –og nedgangskonjunkturer er vanlig i oljebransjen, og det kommer alltid en oppgang etter en nedgang. Grunnet den enorme mediedekningen og den lave oljeprisen har mange sett bort fra å utdanne seg innen oljebransjen og det er en god grunn til å utdanne seg nå. I tillegg er det mange tegn på at den negative trenden vil snu i 2016 og det vil da være behov for mange nye hoder i bransjen!

Fast Track Tønsberg

Det mest effektive kurset som tilbys i Norge. Fullfør din utdanning i en av Norges beste sommerbyer på KUN to uker. Det er mulig å fullføre alle ekstrakurs for å kunne reise offshore med en ekstra uke.

• Fullføre alle kurs for å kunne reise offshore med en ekstra uke
  • Billig overnatting
  • Kostnadsbesparende
  • Flinke og engasjerte lærere

FastTrack KAMPANJE: Vi sponser kr 9.900,- i reise og opphold per elev!

Info: Kommer snart!

Påmelding:

Fast Track Cyprus

Kombiner utdanning og feire med to herlige uker på Cyprus. Etter en lang vinter kan det være godt å komme seg til sydligere strøk for å få litt varme og starte sin reise i oljebransjen! Cyprus kurset er det rimeligste alternativet for dem deg som må reise og bo på hotell for å ta utdanningen.

• PetroTrainer – Verdens mest omfattende e-learning program for petroleum
  • Grunnleggende sikkerhetskurs, G4, G11, VHF, varmearbeider og truck tilbys hos oss etter Cyprus modulen
  • Flinke og engasjerte lærere

KyprosKAMPANJE: Vi sponser kr 9.900,- i reise og opphold per elev på Kypros!

14. oktober – 28. oktober 2016

Påmelding:

Cyprus

Fast Track Käringön (Sverige)

Bruk siste delen av sommerferien til å ta VG2 Brønnteknikk i naturskjønnes omgivelser på Käringön i Sverige. I samarbeid med Offshoresupproten tilbyr vi nå Fast Track også i Sverige. Offshoresupporten setter opp grunnleggende sikkerhetskurs slik at alle ekstrakursene kan tas i Sverige.

• Fullføre alle kurs for å kunne reise offshore med en ekstra uke
  • Billig overnatting
  • Kostnadsbesparende

Kommer

Tilleggskurs

Elever på ITC-kurs, melder seg på tilleggskursene etter kursoppstart.