Tekststørrelse Pc: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Om ITC

Basic eSolutions AS har i dag tre avdelinger:

ITC Boreskolen er i dag en skole der vi lærer opp personell til oljeindustrien.

Grunnleggende kurs i Brønnteknikk, VG2

 

ITC Boreskolen ble etablert i 1987 av gründer og boreingeniør Svein Fagereng sammen med tung lokal datakompetanse, og startet tidlig et tett samarbeid med Ross Offshore i Sandefjord, som den gang hadde to rigger, Ross Isle og Ross Rig. Ross Offshore ble etter hvert til Transocean som i dag er verdens største borekontraktør.

Boreskolen utviklet først et grunnleggende kurs, som etter hvert ble til VG2 bore- og brønnteknikk sammen med alle sikkerhetskursene.

Så kom Borekurs 2 og 3 som i dag er blitt til fagskole petroleum, boreteknikk. I tillegg har vi utviklet trykkontroll kurs, sub-sea kurs og maritime offshorekurs sammen med programvare for boreopplæring, PetroTrainer og simulator for brønnkontroll.

All programvare som ITC Boreskolen benytter er utviklet av medeier og pedagogisk leder, Sverre Bautz. PetroTrainer, Basic Matte, PFAS og Min Side administrasjonssystem på web.Basic Matte på engelsk ble lansert internasjonalt høsten 2010.

ITC Boreskolen jobbet også tett med de norske oljeselskapene på 90 tallet og utviklet et komplett system for brønnplanlegging, PFAS, sammen med Saga Petroleum og Norsk Hydro. PFAS ble etter hvert solgt til de fleste oljeselskapene i verden.

 

I 2012 startet ITC Boreskolen opp med både grunnleggende kurs og fagskolemoduler på Kypros, som første norske firma. Tanken var at det var rimeligere å bo og reise dit, og fint å kunne ha med familien på kurs. Dette har blitt en stor suksess.
Totalt har mer enn 6000 elever gått på vår skole.

I 2015 startet ITC Boreskolen FastTrack kurset, hvor man kan ta hele VG2 utdanningen på 3 uker. Dette er Norges mest effektive grunnleggende kurs.

Vårt varemerke er effektive kurs med gode lærere og proffe lærehjelpemidler sammen med nær kontakt med hver enkelt elev.

 

Vi er medlem av trygghandel.no
Trygg-Handel – Deres sikkerhet mot svindel!

Top