Tekststørrelse Pc: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Coaching

Noen solskinnshistorier fra Boreskolen

ITC er en skole der vi ønsker å ha et personlig forhold til våre studenter ogen skole der alle kan få individuell behandling og oppfølging.

Mange av våre studenter ber om råd og veiledning i jobben med å skaffe seg jobb offshore.ITC er behjelpelig i denne prosessen. Vi ser at mange trenger COACHING for å komme i gang og vi oppfordrer våre studenter til å ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe dem i gang.

For mange studenter på grunnleggende kurs i bore- og brønnteknikk, er oppstart i fagskolen ofte en døråpner til bransjen. Imidlertid er ikke det alltid nok.

Øyvind

Øyvind søkte mange jobber også etter at han startet i fagskolen. Han kontaktet oss og spurte hva han gjorde feil.

Svein Fagereng på ITC sier følgende: «Mange skriver cv’en sin helt feil. Det viktigste må alltid først!»

Øyvind fikk hjelp til å skrive om cv’en og etter kort tid kom jobbtilbudet! – «Dette skjer stadig», sier Svein Fagereng.

Anne

Anne er en annen student som har tatt grunnleggende kurs i bore- og brønnteknikk hos oss, og som deretter fortsatte i fagskolen.

Hun tok flere fag i fagskolen med gode resultater, men fikk ikke noe napp på arbeidsmarkedet offshore.

Svein Fagereng sier at «vi kjenner jo Anne godt og ser at hun fungerer utmerket i «mannssamfunnet» i klassen.

Jeg hadde derfor ingen problem med å kontakte Transocean for å anbefale Anne. – Hun har nå hatt flere turer offshore, og stortrives!»

Johnny

En av våre elever på grunnkurs og fagskole har bakgrunn innen byggfaget i Vestfold. For å få seg relevant praksis valgte han å få seg jobb på land i Stavanger og jobbet med brønnhoder i DrillQuip. Han hadde tre forskjellige jobber på land å velge imellom, og valgte dette faget i nært samarbeide med oss på Boreskolen. Han skaffet seg hybel i Stavanger, og gjorde seg ferdig med fagskolen petroleum boring. Etter ca 2 års kompetansebygging i leverandørindustrien, har han nå fått jobb offshore i Archer. Dette er god planlegging!

Top