Tekststørrelse Pc: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Første etappe ITC Roadshow Oslo

2014-07-29 20.50.30

I dag var det første etappe av ITC Roadshow i Oslo på Dolly Dimple’s på Majorstuen. Og det er akkurat det jeg skal snakke om i dag. For en som bor på Grünerløkka er Majorstuen på den skumle siden av byen, altså Vestkanten. Det er en lang tur fra Grünerløkka til Majorstua, jeg må jo faktisk krysse Akerselva. Men heldigvis var bilen et fint alibi for å oppholde seg på Vestkanten. Etter litt om og men på Ring 2, klarte jeg å finne frem til Dolly Dimple’s. Det gikk egentlig veldig fint, men fikk først parkeringsplass utenfor Colusseum.

2014-07-29 20.05.02

På Dolly fikk jeg etterhvert rigget meg opp på VIP avdelingen. Det tok litt tid da TV’en ikke var veldig medgjørlig i begynnelsen, men det ordnet seg. Her møtte det opp fire hyggelige folk for å høre litt mer om hva ITC Boreskolen driver med og hvordan arbeidsmulighetene er  nå og fremover. Jeg presenterte litt og etter det fikk vi god tid til å snakke sammen om løst og fast over pizza og brus. Selv om det var noe i det varmeste laget der oppe. Tror de fleste svettet litt, men sånn er det når det er finvær og varmt i Tigerstanden!

 

Jeg fikk snakket en hel del og svart på de fleste spørsmålen som ble stillt og hadde det veldig hyggelig. Her er et bilde av en den gode gjengen som stillte opp her i Oslo:)

2014-07-29 19.50.52

Etter ca. to timer med prat og pizza og brus. Var vi klare for å komme oss ut i den herlige sommervarmen og litt luft. Det var godt å komme seg ut i litt luft. Da AC’en ikke virket så veldig bra der oppe. Deretter gikk turen hjem og nå står bilen på lading slik at vi enkelt skal komme oss til Gøteborg i morgen. Da får jeg også med meg Svein og vi begge gleder oss stort. Vi snakkes i morgen Gøteborg 🙂

lading

Related posts

ITC Roadshow

Vi kommer til en by nær deg! Kom og ta en uformell prat om...

ITC Roadshow!

Vi har nå begynnt å kartlegge noen av byene. Vi har allerede mange påmeldte,...

Comments are currently closed.

Top